Andulleringsmadrass

Matcoachen.se

ANDULLERINGS-MADRASS

för bättre lymf- och blodflöde som ger snabbare läkning


Behandling med anduleringsmadrass för bättre blod- och lymfflöde. Påskyndar återhämtning, skapar lugn och lindrar värk från spänning, artros, atrit, fibromyalgi mm.

Andullationsmassagen är en massageterapi med djupverkande infravärme som ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Det betyder att Andullation inte bara stimulerar huden och musklerna, utan även har en positiv inverkan på de inre organen. Andullationen riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Det lägger grunden för att bevara och återskapa god hälsa.

Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.


Du är påklädd under behandling


Rådfråga läkare om du har pacemaker, trombos eller nyligen opererat in implantat.
Gravida och ammande bör ej göra denna behandling.


Läs mer om hur andullering fungerar här


Kom och testa 15 minuter! För att boka provtid maila kontakt(at)nadja.nu


1x30 min: 300 kr

3x30 min: 800 kr

5x30 min: 1300 kr

10x30 min: 2200 kr

BOKA TID HÄR

Är du ny kund, behöver jag registrera dig först. Skicka namn, e-post och telefonnummer till kontakt(at)nadja.nu, så lägger jag upp en kundprofil till dig.